Wij zijn Blendbrothers! Blend, een fris en creatief bedrijf voor high-end concept ontwerp in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Geboren en getogen in Zeeland, Nederland, zijn de broers Hendrik en Kamiel Buysse de perfecte mix voor een nieuwe en opwindende eet-, drink- en muziekervaring. Met jaren werk in de top van de culinaire wereld hebben ze de juiste kennis om u op elke manier te helpen.

Hendrik’s carrière begon door samen te werken met de beroemde chef-kok Sergio Herman in de keuken van zijn voormalige restaurant Oud Sluis ***. Hendrik herinnert zich deze ervaring als werkend in “Een een waanzinnige keuken, een die ik nooit zal vergeten!” Na die intense jaren van het leren van de beste, besloot hij naar een ander opmerkelijk restaurant in de omgeving te gaan, De Kromme Watergang van Edwin Vinke. **, waar hij 4 jaar als keukenchef werkte. Het was in deze jaren waar Hendrik’s passie groeide voor de lokale, natuurlijke en pure ingrediënten die te vinden zijn op het land en in de wateren van Zeeland. Naast zijn voortgezette opleiding heeft Hendrik veel andere landen bezocht waar hij nieuwe technieken, stijlen en ingrediënten heeft verkend. Dit heeft hem geïnspireerd om te blijven reizen en zichzelf te betrekken bij stages. Naast kok werkte Hendrik als sommelier voor het restaurant van de Belgische topkok Filip Claeys, eigenaar van Restaurant De Jonkman ** in Brugge.

Na enkele jaren in de entertainmentwereld begon Kamiel te werken in de bar van Restaurant Pure C ** in Cadzand en The Upper Room Bar van The Jane ** in Antwerpen, beide vestigingen van Sergio Herman. Kamiel richtte zijn aandacht op de dranken. Door zijn liefde voor muziek te combineren met zijn mixologie-ervaring, stelt Kamiel: “Muziek is een onderschat onderdeel van een goede sfeer. Het is belangrijk om te genieten van smakelijke gerechten en eersteklas cocktails met muziek die bijdraagt ​​aan de sfeer en de algehele ervaring. ”Als resultaat wordt een unieke sfeer opgebouwd uit een combinatie van alle zintuigen, waardoor er een aangename ervaring wordt gestimuleerd.

Door de vele opdrachten en reizen in het buitenland, neemt blend de inspiratie van invloeden van over de hele wereld mee naar huis. Keukentechnieken, smaken, creaties, gedistilleerde dranken en kruiden smelten zij samen met lokale producten voor uw evenement!

Blend is flexibel in het organiseren van speciale evenementen van 20 tot 1000 gasten. In verschillende settings op verschillende locaties. We kunnen een exclusieve ervaring bieden en uw evenement naar een hoger niveau brengen. Van zittend diner/lunch tot walking diner, van streetfood tot fine-dining en fast casual.