blend croquette

BLENDKROKET BETEKENT EEN KROKET GEMAAKT VAN DE ONGEBRUIKTE DELEN VAN HET DUROC-VARKEN. HET DUROC-VARKEN IS EEN WILD, ROOD-HARIG VARKEN, DAT BEKEND STAAT OM ZIJN ZACHTE EN SAPPIGE VLEES, VOL VAN SMAAK. DE TONG, WANG EN KNIE WORDEN GEKOOKT IN EEN LAVASBOUILLON EN AFGEWERKT MET ITALIAANS VENKELPOLLEN.
ONZE LAATSTE NIEUWE COMBINATIE START MET EEN TRAAG GEGAARDE HOEVEKIP. HIER GEBRUIKEN WE DE DIJEN EN FILET VOOR EEN MOOIE AFWISSELING IN SMAAK EN TEXTUUR. DE KIPPENBOUILLON WORDT AFGEWERKT MET EEN HINT VAN DASHI, VOOR EEN MOOIE UMAMI SMAAK! UITEINDELIJK WORDEN DE BLEND CROQUETTES GEROLD IN CORNFLAKES, VOOR EEN BETERE SMAAK EN CRUNCHY TEXTUUR

The perfect festival snack!

Vlaamse botersandwich met wereldse smaken!

Eens verkozen door Gault & Millau als “best festival dish”, op het legendarische, elektronische muziekfestival Tomorrowland, zijn deze creaties perfect om te serveren op uw festival. Met wereldse smaken kunnen we de croquette serveren op Vlaamse wijze, met Japanse smaken of juist in Mexicaanse stijl. Voor al uw gasten hebben we de juiste smaak!

Eindeloze combinaties

De blend croquette kan op verschillende manieren geserveerd worden in uw restaurant. Van voorgerecht to hoofdgerecht of als bite, de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben al een aantal recepturen voor u uitgewerkt, maar indien u andere ideeën wenst, helpen wij u graag verder!