Cocktails

You got it!
U heeft uw blend cocktails ontvangen! Gefeliciteerd!
Vul  2 glazen met ijs, open de bagged cocktail en verdeel over de twee glazen. 
Cheers!!
Share your #blendmoment with  @blendbrothers 
Appel Framboos Daiquiri
SPECIAAL VOOR KONINGSDAG (LEES: WONINGSDAG ;)) HEBBEN WE EEN KONINGSCOCKTAIL GEMAAKT OP BASIS VAN DUINDOORNBES VAN SEAROOP UIT MIDDELBURG, TEQUILA EN TRIPLE SEC.
THINK MARGARITA-STYLE WITH AN ORANGE TWIST
11% Alc.
Bestel hier je cocktail!
Appel Framboos Daiquiri
Voor deze cocktail hebben we niet ver moeten zoeken. De heerlijke verse appel/framboos sap komt uit Aardenburg en gaat perfect samen met een witte rum. Om een beetje kracht bij te geven, hebben we een hint van groene shiso uit eigen tuin toegevoegd. Dit Japanse kruid is een perfect match in deze Daiquiri die het lekkerst drinkt onder de zon! Cheers!
11% Alc.
Bestel hier je cocktail!
Gin Basil Smash
Een frisse kruidige cocktail welke ideaal is als aperitief. De aangename smaak van basilicum gaat gepaard met de volle smaak van Black Tomato Gin. Een gin uit Goes welke is gedestilleerd van de beste zwarte tomaten, waardoor een licht zoete smaak terug te vinden is in deze all pleaser! Cheers!
11% Alc.
Bestel hier je cocktail!
Hibiskiss
De Hibiskiss is de perfecte cocktail om onder de zon te drinken of als digestief na een heerlijke maaltijd. Deze cocktail bestaat onder andere uit Hierbas de las Dunas, een kruidenlikeur uit de Zeeuwse duinen, met onder andere zeemelde, vlierbloesem, duindoornbes en rozemarijn. De mooie zuren van hibiscus maken hem helemaal af! Cheers!
14% Alc.
Bestel hier je cocktail!

Roasted Farm Chicken

Snijdt de zak open en leg de kip in een ovenschaal zet in de oven op 150 graden celsius.
Verhoog de temperatuur na 20 minuten naar 230 graden celsius.
Haal de kip na 15 minuten er uit.
Jus:
Breng een pannetje met water aan de kook en leg het complete zakje hier in . Haal na 5 minuten het zakje er terug uit en serveer de warme saus naast de kip.
Last step:
Bring that chicken back to life on the socials!
@blendbrothers #blendbrothers

Gekonfijte aardappelen met mousseline van sherry, kort gebakken witte asperges, oude kaas en waterkers

Mousseline saus met droge sherry
Ingredienten:
3 st dooiers
20 gr droge sherry
5  gr azijn
130 gr gesmolten boter
snuif peper en zout
Bereiding:
Klop de dooiers schuimig op laag vuur met azijn en sherry, haal van het vuur en voeg langzaam de gesmolten boter al roerende toe kruid af met peper en zout
Gekonfijte aardappelen
Ingrediënten:
400 gr gesneden patatten
6 tak tijm
1 tak rozemarijn
4 tenen look in twee gesneden mag met pel
5 gr zout
snuif peper
600 gr olijfolie
Opzetten en konfijten gedurende 50 min op laag vuur in een pan, zeef wanneer ze gaar zijn en haal de takjes tijm, rozemarijn en stukjes knoflook er van tussen.
Bereiding:
Zet water en asperges op met een goede snuif zout en kook beet-gaar. gedurende 5 minuten. Haal uit en laat afkoelen, snij in stukken van 3 cm en bak de asperges goudbruin op in een pan met een klont boter en kruid met peper en zout.
Meng de gebakken asperges met de gekonfijte aardappelen op bord, schep er een paar lepels sherry mousseline over en werk af met geraspte oude kaas, takjes kervel en topjes waterkers.
Smakelijk!