Blend croquette

Blendkroket betekent een kroket gemaakt van de ongebruikte delen van het Duroc-varken. Het Duroc-varken is een wild, rood-harig varken, dat bekend staat om zijn zachte en sappige vlees, vol van smaak. De tong, wang en knie worden gekookt in een lavasbouillon en afgewerkt met Italiaans venkelpollen. Uiteindelijk wordt de Blend croquette gerold in cornflakes, voor een betere smaak en crunchy textuur
blend croquette

Creatieve product ontwikkeling

Een van de hoofdactiviteiten van Blend is productontwikkeling gespecialiseerd in voeding en dranken. Dankzij een jarenlange ervaring in de top van de gastronomiewereld, hun brede kennis over ingrediënten en smaken van over de hele wereld en hun constante hebzucht om nieuwe producten te bedenken, kan blend “The Next Big Thing” voor uw bedrijf creëren.
Meer info

Kitchen & Bar Creations

Blend heeft veel ervaring met advies voor restaurants, om hun menu, gerechten, muziek, dranken en cocktails te upgraden. Ze bieden servicetraining, een compleet nieuw menu met begeleidende cocktails / drankjes en nieuwe keuken- of cocktailtechnieken.
-Advies over gerechten en dranken
-begeleidende dranken (cocktails, wijnen, sterke drank, bier en niet-alcoholisch)
-Ondersteuning door de chef
-Keuken personeel training
-Service optimalisatie
Contacteer ons